• Workshops

 • De workshops en trainingen van Dev Drive staan bekend als een inspirerende en enerverende ervaring.  Deelnemers komen thuis met in praktijk toepasbare tools en kennis, waarmee men direct aan de slag wil en kan.

  Naast de vaste workshops die wij aanbieden, is het ook mogelijk om een workshop op maat te maken of om een verkorte workshop te gebruiken tijdens een evenement.

  Neem contact op over de mogelijkheden

 • Workshop Zelfsturende Teams

  Voor wie

  Deze workshop is bedoeld voor teams die op zoek zijn naar handvatten om hun communicatie te verbeteren, hun performance te maximaliseren en de onderlinge samenwerking te optimaliseren om zo zelfsturend te worden.

  Het maakt niet uit of het een team is dat al een poosje samenwerkt en op zoek is naar de volgende stap, of een team dat net op is gestart en hun manier van werken wil gaan bepalen.

  ‘Het Team’ kan een team of afdeling zijn, maar ook een vertegenwoordiging van verschillende teams of afdelingen binnen een organisatie.

  Wat

  In deze goed gewaardeerde, interactieve workshop gaan we op zoek naar waar het team nu staat, wat de stip op de horizon is en wat het pad daarnaartoe is. We gaan aan de slag met praktische tools en praktijkvoorbeelden om de vernieuwde fundering onder het team te zetten.

  Na de workshop heeft het team nieuwe inspiratie en tools om ook in de praktijk de team performance, communicatie, kwaliteit en kwantiteit steeds een beetje verder te verbeteren.

 • Wat zeggen anderen? 

  “Randy is een plezierige persoon met een aanstekelijk enthousiasme! Randy’s brede kennis van techniek en werkprocessen maakt dat je graag naar hem luistert.”

  “Hij stelde de juiste vragen, liet ons zelf nadenken en hij stimuleerde dat wij een zelfsturend team werden. Hij liet echt onze ogen openen en waar het in het begin soms lastig was, zorgde hij ervoor dat we uiteindelijk een goed gestructureerd proces hadden neergezet. Een nieuwe werkwijze waar we verder mee konden!”

  “Twee inspirerende dagen gehad onder leiding van Randy. Door het stellen van de juiste vragen, coaching en een flinke dosis humor zijn we gekomen tot uitgangspunten om als team op een fijne manier met elkaar samen te werken en beter te presteren.
  Ik zou Randy van harte aanbevelen aan bedrijven/managers die hun mensen graag meer zelfsturend willen laten werken en de onderlinge samenwerking willen verbeteren!”