• Nearshoring / Offshoring

 • Nearshoring en Offshoring

  Ongeveer 85% van de organisaties met software developers in Nederland geeft aan moeite te hebben met het vinden van geschikte kandidaten. 25% van deze organisaties geeft aan met een serieus capaciteitstekort te kampen.

  Daarom kiezen steeds meer organisaties ervoor om gebruik te maken van schaalbare capaciteit. Kortdurend door op consultancybasis capaciteit in te huren, langdurig door gebruik te maken van teams in het buitenland (nearshoring of offshoring). En waarom ook niet?

  Nearshoring of offshoring kan een prima alternatief zijn voor uitbreiding van de capaciteit in Nederland. Over het algemeen zijn, bij een kwalitatief goede nearshore- of offshore partij, de totale kosten van een team vergelijkbaar met een team in loondienst. 

  Met de juiste aanpak en begeleiding tijdens de start, kunt u er gerust op zijn dat nearshoring of offshoring een kwalitatief goede en zeer succesvolle oplossing is.

  Begeleiding van Dev Drive bij nearshoring of offshoring

  Dev Drive heeft expertise in het begeleiden bij het succesvol opzetten van nearshore- of offshore teams. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij, na een inventarisatie van de behoefte, adviseren bij de keuze van een aanbieder. Vervolgens gebruiken we onze expertise om met elkaar de implementatie tot een succes te maken.